Posjetili smo Amara Osima u Kataru

Trening Al Kharaitiyata pod palicom Amara Osima

Amar Osim i njegov Al Kharaitiyat prije desetak dana počeli su sa pripremama za drugi dio sezone u kojoj bivšeg trenera Željezničara očekuje teška borba za opstanak u društvu najboljih. 

Danas smo imali priliku da posjetimo trening Osimove ekipe u trening centru Al Kharaitiyat koji se nalazi u istoimenom kvartu u Dohi. Ekipu većinom čine igrači iz Katara, ali tek su dvojica rođeni Katarci. Ima tu i Brazilaca, Nigerijaca, ali i onih sa francuskim pasošem. 

U klubu sa Osimom rade i fizioterapeut, Ivan Kačić, ali i trener golmana Zoran Stojanović, što i našem stručnjaku olakšava posao u prijestolnici Katara. Kako izgleda trening Al Kharaitiyata pod palicom Amara Osima pogledajte u video prilogu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.