Tri meča Premijer lige BiH u direktnom TV prenosu

Nastavlja se Premijer liga

Tri meča Premijer lige BiH u direktnom TV prenosu

Ovog vikenda se nakon reprezentativne pauze nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Na rasporedu su utakmice 11. kola, a dva velika derbija igrat će se u Tuzli i Zenici. U Tuzli će Sloboda dočekati Sarajevo, dok će u Zenici Čelik igrati protiv Željezničara. 

U subotu će se, osim u Tuzli, odigrati još tri meča. U Bijeljini će se sastati Radnik i Vitez, a u Krupi na Vrbasu domaćin igra protiv Širokog Brijega. U Mostaru Zrinjski će dočekati ekipu Borca, a taj meč gledatelji će moći da prate preko BHRT-a. Osim te utakmice, u direktnom TV prenosu bit će i meč između Slobode i Sarajeva i to na Mojoj TV. 

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice. Prvo će na teren fudbaleri GOŠK-a i Mladosti, a nakon njih, od 18.00 sati na teren će Čelik i Željezničar. Taj meč gledatelji će moći da prate preko Moje TV. 

Podsjetimo, nakon deset odigranih kola lider na tabeli je Zrinjski sa 27 bodova, a slijede Široki Brijeg i Željezničar sa po 19. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UTAKMICA PRIJENOS
Zrinjski-Borac BHRT
Sloboda-Sarajevo Moja TV
Čelik-Željezničar Moja TV

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi