Tri meča Premijer lige u direktnom TV prenosu

Derbi kola igra se u Tuzli

Tri meča Premijer lige u direktnom TV prenosu

Utakmicama 9. kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine. 

Četiri meča ovog kola bit će odigrana u subotu, dok će se preostala dva igrati u nedjelju. 

U subotu je na rasporedu i najzanimljivija utakmica 9. kola, a ona će se igrati u Tuzli gdje će snage odmjeriti Sloboda i Željezničar. Taj susret će se igrati od 19.00 sati, a gledatelji će ga moći posmatrati u diretnom TV prenosu preko Moje TV. 

Osim tog susreta, u subotu će se igrati još tri meča. U Bijeljini će od 16.00 sati Radnik dočekati ekipu Sarajeva uz prenos na Mojoj TV, a u istom terminu će snage odmjeriti Čelik i GOŠK. Od 17.00 sati na teren Pod Bijelim brijegom će izaći Zrinjski i Mladost DK. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju će se igrati još dva susreta i to u Krupi na Vrbasu i u Širokom Brijegu. Krupa će dočekati ekipu Borca uz direktan prenos na BHRT-u, dok će Široki Brijeg snage odmjeriti sa Vitezom. 

UTAKMICA PRENOS
Radnik-Sarajevo Moja TV
Sloboda-Željezničar Moja TV
Krupa-Borac BHRT
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi