Tri utakmice Premijer lige u subotu, tri u nedjelju

Nastavlja se Premijer liga BiH

Tri utakmice Premijer lige u subotu, tri u nedjelju

S. Mlaćo

Nakon reprezentativnih obaveza, u danima vikenda nastavlja se BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Derbi se svakako igra u Širokom Brijegu gdje gostuje Borac, a zanimljivo će biti i u Bijeljini gdje se sastaju Radnik i Željezničar.

Sarajevo će protiv Viteza tražiti važne bodove, a bit će to ujedno zvanični debi Husrefa Musemića koji je preuzeo ekipu prije desetak dana.

Tri susreta ovog kola igraju se u subotu i to: FK Sarajevo - NK Vitez (16:30), FK Sloboda - NK GOŠK (19:30) i HŠK Zrinjski - NK Čelik (19:30).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju također tri meča: NK Široki Brijeg - FK Borac (20:00),  FK Radnik - FK Željezničar (16:30), FK Krupa - FK Mladost DK. (16:00).

Nakon šest odigranih kola na prvom mjestu je Zrinjski sa 15 osvojenih bodova, dok Mladost DK. i Željezničar imaju po 13

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi