Trivunović: Mance je završena priča

Trener Borca za SportSport.ba

Trivunović: Mance je završena priča

D. Vejo

Ofanzivni fudbaler Armando Mance više nije u planovima trenera Borca, Vuleta Trivunovića.

Ovu informaciju za naš portal, potvrdio je novopečeni šef struke crveno-plavih, Vule Trivunović koji je objasnio razloge takve odluke naglasivši da nije zadovoljan njegovim ponašanjem.

"Svojim primitivnim i bezobraznim ponašanjem, Mance je udaljio sam sebe od tima. U ovoj ekipi, nema mjesta takvim osobama. Njegov učinak na terenu, nije približan onom u odnosu na njegovo ponašanje i zahtjeve u klubu. Sve obaveze prema njemu su rješene, a na njemu je da li će ostati do kraja jeseni i trenirati s juniorima, ili će odmah otići. To je završena priča. Juniorski pogon sadrži mnoštvo dobrih fudbalera, s toga ne brinemo za poziciju najisturenijeg igrača", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Borac ovog vikenda u okviru 13. kola Prve lige Republike Srpske putuje na noge Kozari u Gradišku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi