Trivunović: Nadamo se tri boda u Istočnom Sarajevu

Trener Borca pred derbi s Slavijom

Trivunović: Nadamo se tri boda u Istočnom Sarajevu

D. Vejo

Dvanaesto kolo Prve lige Republike Srpske donosi tradicionalni derbi prošlogodišnjih premijerligaša Slavije iz Istočnog Sarajeva i banjalučkog Borca.

Velikan iz Platonove u ovaj meč ulazi kao lider, dok se domaćin nalazi u rezultatskoj krizi te će im ovo biti sjajna prilika da osvjetle obraz pred svojom publikom. Svoja očekivanja od ovog meča, kazao je strateg tima iz Banja Luke.

"Na gostovanje u Istočno Sarajevo idemo s namjerom da se nadigravamo te da kući donesemo pozitivan ishod. Ovo je derbi kola, te ćemo dati sve od sebe kako bi stigli do novih bodova i dalje ostali na čelu tabele. Nadam se da ćemo ponoviti utakmicu iz Bijeljine gdje su moji igrači odgovorili na sve zadatke postavljene u svlačionici. Nadamo se tri boda", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Utkamica između Slavije i Borca na rasporedu je u subotu od 15 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi