Trivunović: Neće biti lako protiv Sutjeske

Trener Borca pred Sutjesku

Trivunović: Neće biti lako protiv Sutjeske

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca ovog će vikenda u okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Sutjeske iz Foče.

Banjalučani su apsolutni favoriti na papiru s obzirom da bez previše jakih prepreka jurišaju ka povratku u elitu. Strateg Velikana iz Platonove poručio je da njegovi izabranici jesu kvalitetniji od protivnika, ali isto tako pozvao na oprez jer kako kaže, Fočaci nisu tim za potcjeniti.

Pomenuti susret biti će i humanitarnog karaktera. 

"Neće biti lako protiv Sutjeske, to konstantno ponavljam svojim igračima. Ne smije nas zavarati činjenica da su oni pretposljednji tim u prvenstvu, jer znaju biti veoma neugodni protiv ekipa koje se bore za vrh. U meč ne smijemo ući kao što smo to uradili protiv Borca u Šamcu. Želio bih ovim putem da pozovem publiku, da se odazove u što većem broju kako bi prikupili što veći novčani iznos potreban za liječenje male djevojčice Sofije", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Banjalučki sastav pored povratka u Premijer ligu BiH juri i rekord Kozare iz Gradiške koja je u sezonu 2010/11 svoju mrežu sačuvala na 13 prvoligaških mečeva. Tim iz grada na Vrbasu to je do sada učinio 11 puta.

"Osjeća se blagi pritisak i zbog toga. Naravno da želimo srušiti taj rekord, na dobrom smo putu da to i učinimo. Vjerujem da moji fudbaleri to i mogu ostvariti", dodaje Trivunović.

Očekivanja od meča sa Fočacima kazao je i iskusni vezista crveno-plavih.

"Pogled na tabelu pokazuje da smo mi favoriti, ali tabela je jedno, a stanje na terenu nešto sasvim drugo. Mislim da smo konačno kompaktni i da djelujemo kao pravi tim", zaključuje Aleksandar Radulović.

Utakmica između Borca i Sutjeske igra se u subotu od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti