Trivunović: Pogodili smo s pojačanjima

Trener Borca nakon pobjede

Trivunović: Pogodili smo s pojačanjima

D. Vejo

Fudbaleri Borca i u drugoj kontrolnoj utakmici bili su sigurni, a svojim navijačima nisu ostali dužni pa su tako danas mrežu Slobode iz Novog Grada zatresli čak sedam puta.

Prvo poluvrijeme proteklo je kao iz bajke za crveno-plave. Ako je suditi prema statistici, svaki drugi udarac na gol protivnika, završio je u mreži.

Prema riječima šefa struke banjalučkog sastava, prvih 11 za nastavak sezone, već dolazi do izražaja.

"Razlika je danas bila između prvog i drugog poluvremena. Vraćam se na prošlu utakmicu i ponavljam, veliki je problem mladim igračima njihov pristup igri, što se pokazalo i danas u drugoj dionici susreta. Prvim dijelom sam prezadovoljan, momci su pokazali htjenje i želju, ispoštovali su sve ono što smo se dogovorili i radili prošle sedmice. Mislim da je definitivno jedan filter ekipe na pomolu, i da s pravom možemo računati da smo sa pojačanjima pogodili. Bar što se tiče dosadašnjeg dijela rada. Hvala protivniku što je došao ovdje", rekao je nakon utakmice sa Slobodom NG trener Borca, Vule Trivunović.

Za trećeg protivnika, Velikan iz Platonove će imati ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada s kojom će snage odmjeriti narednog vikenda, a koja im je ujedno i konkurent u ligi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi