Trivunović: Pokazali smo veći kvalitet od protivnika

Trener Borca nakon trijumfa u Šamcu

Trivunović: Pokazali smo veći kvalitet od protivnika

D. Vejo

Od kada je u oktobru mjesecu prošle godine sjeo na klupu banjalučkog Borca, Vule Trivunović i njegov tim nisu primili niti jedan jedini gol u Prvoj ligi Republike Sprske.

Jedanaest kola Asmir Avdukić svoju mrežu drži netaknutom, a pored njega zasluge pripadaju i cijelom timu. Niz nepobjedivosti nastavljen je i danas u Šamcu, gdje su Banjalučani savladali istoimenjaka sa velikih 0:4 i tako zadržali prednost od plus devet u odnosu na prateći Rudar iz Prijedora.

Krupnim koracima crveno-plavi koračaju ka povratku u Premijer ligu BiH.

"Dva različita poluvremena smo imali danas. Shvatili smo neozbiljno protivnika i dozvolili im da se razigraju. Poslije korekcija, na poluvremenu je bila sasvim druga priča. Ozbiljna i efikasna. Tako da sve u svemu mislim da smo zasluženo slavili i pokazali da smo kvalitetnija ekipa", istakao je za SportSport.ba nakon meča u Šamcu trener FK Borac, Vule Trivunović.

Priliku da po 12. put uzastopno sačuvaju mrežu, fudbaleri Borca imat će narednog vikenda kada im u goste na Gradski stadion dolazi veoma kvalitetna ekipa Sutjeske iz Foče.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi