Trivunović: Puzigaća i Kunić prioritet

Trener Borca za SportSport.ba

Trivunović: Puzigaća i Kunić prioritet

D. Vejo

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke polako počinje formirati tim za proljetni dio sezone, kako bi se što prije ostvarila ambicija, a to je liderska pozicija i ulazak u Premijer ligu BiH.

Mladi stručnjak na klupi Banjalučana, Vule Trivunović, na meti ima nekoliko imena. Kao potencijalne akvizicije navode se Miloš Đorđević (Slavija), Bojan Burazor (Rudar), Miljan Govedarica (Sloboda), Bojan Puzigaća (slobodan igrač) te Petar Kunić (Novi Pazar).

O mogućim novitetima na Gradskom stadionu, pričao je upravo strateg Velikana iz Platonove.

"Jeste, pomenuta imena su nam interesantna. Ali mi moramo sačekati da oni prvo riješe situaciju u svojim klubovima i razgovaraju sa svojim čelnicima kako bi mogli razmišljati o dovođenu istih. Nećemo žuriti, Puzigaća i Kunić su nam trenutno prioritet", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Pojedinim fudbalerima koji nose crveno-plavi dres, ističe ugovor.

"Tako je, u pitanju su Nenad Kiso i Miloš Dujković. Fudbaleri za koje ja imam želju da ostanu u klubu. Međutim, to je moja želja, a oni trebaju da se dogovore sa rukovodećim ljudima oko toga", dodaje iskusni strateg.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi