Trivunović: Spremni smo za nova tri boda

Trener Borca pred Drinu

Trivunović: Spremni smo za nova tri boda

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca će u trećem kolu play-offa Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati ekipu Drine iz Zvornika.

Ovo će biti susret starih poznanika, a iz tabora Banjalučana najavljuju da su spremni za nova tri boda.

"Sigurno da će Drina u Banja Luku doći jako rasterećena. Dolaze da se nadigravaju i nemaju šta da izgube. Smatram da će htjeti sve da urade kako bi ostvarili pozitivan rezultat protiv nas. Spremni smo da obradujemo naše navijače novom pobjedom. Ukoliko to ostvarimo, bićemo korak bliži krajnjem cilju, a to je Premijer liga BiH", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Svoja očekivanja od meča sa Zvorničanima, kazao je i jedan od iskusnijih članova crveno-plave ekspedicije.

"Očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Drina je u dva meča sa nama pokazala da zna igrati fudbal. Nama je cilj da uknjižimo nova tri boda i tako bar matematički obezbjedimo povratak u elitu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, te bi im se zahvalio za podršku koju su nam pružili na svakoj utakmici do sada", dodaje Ivan Delić.

Trivunović neće moći da računa na desnog beka Sinišu Dujakovića koji je na prošlom meču u Janji zadobio povredu koljena, dok Zekanović zbog žutih kartona nema pravo nastupa.

Utakmica između Borca i Drine igra se sutra od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi