Trivunović: Suzuki ima još jednu priliku da se dokaže

Trener Borca o Japancu

Trivunović: Suzuki ima još jednu priliku da se dokaže

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca broje sitno do početka proljetnog dijela Prve lige Republike Srpske.

Pripreme polako privode kraju, te su također i u završnoj fazi kada je u pitanju igrački kadar. Naime, za stratega Banjalučana, Vuleta Trivunovića ostala je još jedna nedoumica, a to je Japanac Rio Suzuki, fudbaler koji je prije sedam dana stigao na probni rok u redove Velikana iz Platonove.

Prema riječima šefa struke crveno-plavih, on će se na Gradskom stadionu zadržati do kraja tekuće sedmice, te će zatim rukovodstvo kluba donijeti odluku o tome da li Suzuki ide ili ostaje.

"Sa nama je Rio do nedjelje. Planiramo ga provjeriti protiv Kozare, što će mu ujedno biti i druga provjera jer je igrao u meču sa Zvijezdom iz Gradačca. Na njemu je da se dokaže i pokaže koliko može, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", izjavio je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Podsjetimo, Borac se ove zime pojačao sa osam novih imena. Došli su Bojan Puzigaća, Branko Ojdanić, Aleksandar Radulović, Petar Kunić, Siniša Dujaković, Ilija Danilović, Bojan Burazor i Miloš Đorđević.

Prvu utakmicu za bodove, crveno-plavi igraju 11. marta na gostovanju u Derventi, ekipi Tekstilca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti