Trivunović: U Janju po nove bodove

Trener Borca pred meč sa Podrinjem

Trivunović: U Janju po nove bodove

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca za drugog protivnika u play-off fazi Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Podrinja iz Janje.

Tim iz Janje najprijatnije je iznenađenje ove sezone u ligi Republike Srpske. Trenutno zauzimaju drugu poziciju u prvenstvu sa 43 osvojena boda, dva više od trećeplasiranog Rudara iz Prijedora. Iz tabora crveno-plavih poručuju da su svjesni kakvoj ekipi idu na gostovanje te da će dati svoj maksimum kako bi stigli do čitavog plijena.

"Podrinje je jedna veoma kvalitetna ekipa, koja će sigurno biti motivisana protiv Borca, kao i ostali timovi u šampionatu jer im u goste dolazi najveći klub u Republici Srpskoj. Poznajemo ih, nemamo iznenađenja. Znamo da su dosta ubojiti u napadu. Žele igrati fudbal. Iako smo u posljednjoj utakmici protiv njih ostvarili visoku pobjedu, imali smo velikih problema. Igramo bez pritiska. Sve sem poraza, za nas bi bio dobar rezultat. Bićemo oslabljeni, jer na put zbog kartona ne ide Bojan Puzigaća", rekao je trener FK Borac, Vule Trivunović.

Svoja očekivanja od meča u Janji, kazao je i defanzivac Velikana iz Platonove.

"Gostujemo jednoj jako dobroj i motivisanoj ekipi, pogotovo kada igraju kod kuće. Međutim, želimo pokazati kvalitet i iz Janje se vratiti sa tri boda. Dole je uvijek dobar ambijent", dodaje fudbaler Borca, Borisav Erić.

Utakmica između Podrinja i Borca igra se sutra od 16.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi