Troglav na čelu tabele

Druga Liga FBIH Jug

Troglav na čelu tabele

M. Skaka

Pobjedom nad Višićima, golovima Peraice, Milaka i Muslija, Troglav je izbio na čelo tabele 2. lige, grupa "Jug".

Najveću pobjedu ovog kola ostvarila je ekipa Igmana koja je sa 7:1 deklasirala Brotnjo na svom terenu. U Konjicu je sve do 35. minute rezultat bio izjednačen, 1:1, da bi u nastavku Igman zabio čak 6 golova.

Na svom terenu Turbina je došla do sigurne pobjede nad Lokomotivom od 3:0, a jednak rezultat bio je i u Grudama gdje je pala Sloga iz Ljubuškog nakon što je već u 10. sekundi gostujuća ekipa nakon crvenog kartona ostala na 10 igrača.

Pogodkom Boškovića Stolac je savladao Tomislav sa minimalnih 1:0, a Bigeste golovima Miličevića i Živkušića slavio nad Posušjem sa 2:0.

Nerješeno je bilo jedino u Kupresu gdje su domaći remizirali sa Kamešnicom 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.