Trojica juniora FK Željezničar potpisali ugovore

Prilika da se nametnu

Trojica juniora FK Željezničar potpisali ugovore

O. Lekić

Juniori Željezničara, Kemal Mujarić, Eldar Šehić i Dženan Osmanović potpisali su amaterske ugovore do kraja sezone.

Omladinci Plavih sa Grbavice ove sezone predstavljaju sarajevski tim u UEFA ligi mladih, a za službenu stranicu kluba su istakli:

"Želim da se zahvalim svima u klubu na ukazanom povjerenju, i nadam se da ću opravdati ovaj ugovor u što boljem izdanju", istakao je Kemal Mujarić.

"Naravno da mi je drago zbog potpisa, želio bi se zahvaliti svim trenerima u Omladinskoj školi, posebno Omeru Joldiću, te šefu Adžemu na ukazanom povjerenju. Ovo je za mene samo motiv više i trudit ću se da opravdam povjerenje" rekao je Eldar Šehić nakon potpisa.

"Želio bih da se zahvalim treneru Admiru Adžemu i cijelom stručnom štabu na ukazanom povjerenju, naravno i mojim trenerima koji su me vodili kroz ovaj klub. Ja ću se truditi da opravdam ovo povjerenje kroz dalji rad i izgradnju i ličnosti i sportiste" kazao je Dženan Osmanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti