Trojica na poštedi, Petrović obradovao svoje izabranike

S priprema Željezničara u Međugorju

Trojica na poštedi, Petrović obradovao svoje izabranike

A. Beganović

Ivan Crnov, Sandi Križman i Ivan Lendrić zbog povreda su propustili i drugi današnji trening Željezničara koji se za proljetni dio sezone sprema u Međugorju.

Izabranici Slavka Petrovića odradili su još jedan trening na jednom od terena Sport Centra u Međugorju, a Crnov, Križman i Lendrić bili su na poštedi s tim što bi se sutra Lendrić i Križman mogli priključiti ekipi.

S druge strane, kada je u pitanju zdravstveno stanje Crnova, mnogo toga će biti jasnije sutra nakon magnetne rezonance, no u taboru Plavih vjeruju da se ne radi o nekoj težoj povredi.

Što se tiče samog treninga treba istaći da su nakon uvodnog dijela i istrčavanja dionica izabranici Slavka Petrovića igrali na dva gola, čime je trener Plavih obradovao svoje fudbalere. Fejzić, Siniša Stevanović, Memija, Bogičević, Beširević, Blagojević, Stanić, Žerić, Nikolić i Bekrić bili su na jednoj, a Kjosevski, Boccaccini, Osmanković, Stojanovič, Radinović, Zeba, Miroslav Stevanović i Zakarić s druge, dok je ulogu džokera imao Adnan Bobić.

Na kraju treba spomenuti i izuzetno profesionalan odnos Miroslava Stevanovića koji i na ovim pripremama pokazuje zbog čega je zapravo i postao ljubimac navijača Željezničara. Svaki trening bh. reprezentativac odrađuje maksimalno i iako je od danas izvjesno da će karijeru na ljeto nastaviti u nekom evropskom klubu, ne štedi se i njegov odnos prema plavom dresu i Željezničaru može biti za primjer i svim ostalim igračima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti