Trojica u autu, stigao Nenad Kiso

Sloboda pred gostovanje u Travniku

Trojica u autu, stigao Nenad Kiso

Iza fudbalera Slobode je katastrofalno gostovanje u Bijeljini. Svi oni koji prate igre i rezultate „crveno-crnih“ ne sjećaju se tako očajne izvedbe uprkos činjenici što su fudbaleri imali sve neophodne uslove za nadigravanje. 

Prema fudbalerima rukovodstvo kluba je izmirilo sve obaveze, čak i ranije nego što je planirano, ali su oni, bez ispaljenog metka, pali na još jednom gostovanaju.

„Davno sam rekao da nije problem izgubiti, ali je problem način na koji gubiš. U Bijeljini smo bili katastrofalni i poslije tog poraza mene je sramota. Ne znam da li osjećaj srama imaju i fudbaleri, ali mislim da bi trebali. Ne bježim od odgovornosti, ali ja ne mogu trčati i postizati golove za njih. U utakmici sa Zrinjskim ostavili su srce na terenu, a protiv Radnika otišli u drugu krajnost“, kaže Denis Sadiković, koji je još uvijek pod utiskom katastrofalnog izdanja njegovog tima na Gradskom stadionu u Bijeljini.

U srijedu Tuzlaci igraju susret Kupa BiH sa Travnikom na Piroti. U autobusu za Vitez, koji kreće u utorak u 16 sati, svoje mjesto neće zauzeti Igor Radovanović (povreda pete), Semir Bajraktarević (kartoni) i Damir Mehidić (povreda).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Šansu će dobiti igrači koji su imali manju minutažu. I oni redovno dobijaju platu, eto im prilike da pokažu šta znaju i umiju. Pred nama je veoma težak raspored, pet utakmica i četiri gostovanja, imamo sužen igrački kadar, ali ne mislimo ići na Pirotu sa bijelom zastavom. Moramo pružiti svoj maksimum“, kaže Sadiković.

Slobodu je u međuvremenu pojačao igrač sredine terena Nenad Kiso, koji će najvjerovatnije biti registrovan za utakmicu sa Željezničarom u subotu na stadionu Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.