Tufek umjesto Obada na klupi Igmana

Igman dobio novog trenera

Tufek umjesto Obada na klupi Igmana

Adis Obad od danas više nije trener federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica.

Odluka je to Obada, koji je na sastanku Upravnog odbora saopštio da podnosi ostavku, čiji razlozi leže u lošim rezultatima iz prethodnih utakmica.

„Mislim da je ovo dobra odluka, obzirom da nisam želio da klub upada u veću krizu. Proveo sam lijepih godinu dana u Konjicu i stvarno nemam nikakvih zamjerki, sve je bilo korektno. Igračima sam poželio mnogo sreće i uspjeha u nastavku prvenstva i uvijek ću im biti podrška“, kazao je Obad za SportSport.ba.

Kako stvari stoje, Obada će na klupi Igmana naslijediti Emir Tufek koji je dosad radio kao trener u Zvijezdi i Veležu. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.