"Tuga velika, a svi samo pričate o je*enim izborima"
EPA

Vranješ o stanju u Borcu

"Tuga velika, a svi samo pričate o je*enim izborima"

Borac je u okviru šesnaestine finala Kupa BiH na stadionu Pod Bijelim brijegom poražen od Zrinjskog sa 5:0. 

Nekadašnji prvak BHT Premijer lige BiH je pao na niske grane, a osim što je prošle sezone ispao iz društva najboljih, nova blamaža je uslijedila jučer u najmasovnijem bh. takmičenju protiv Zrinjskog iz Mostara.

Nezadovoljstvo zbog trenutne situacije u Borcu je izrazio i bh. reprezentativac Ognjen Vranješ koji je inače ponikao o banjalučkom klubu, a komentar koji je ostavio na Facebooku je izazvao brojne reakcije. 

"Upravo gledam Zrinjski - Borac i ne znam šta da radim, da jaučem, plačem ili da se smijem. Banja Luko šta si dočekala, a svi samo pričate o je*enim izborima. Tuga velika", napisao je Vranješ. 

Podsjećamo, Vranješ je u prvom timu Borca igrao do 2009. godine kada je prešao u Crvenu zvezdu. Danas nastupa u Rusiji za Tom Tomsk. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi