Tulić objavio spisak za Mađarsku

U-21 reprezentacija BiH igra kvalifikacije za EP

Tulić objavio spisak za Mađarsku

Selektor mlade, U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Branimir Tulić objavio je spisak fudbalera na koje računa za susret kvalifikacija za EP koje BiH igra sa Mađarskom 11. avgusta.

Mladi Zmajevi će ugostiti selekciju Mađarske na stadionu Čelika Bilino polje u Zenici 11. avgusta sa početkom u 17 sati, a selektor Tulić pozive je uputio slijedećim fudbalerima:

Ibrahim šehić, Dino Hamzić, Ognjen Vranješ, Toni Šunjić, Gordan Bunoza, Muhamed Subašić, Anes Haordić, Marin Aničić, Nenad Kiso, Muhamed Mujić, Nemanja Bilbija, Ivan Sesar, Edin Višća, Adin Džafić, Danijel Kožul, Goran Galešić, sanid Mujakić, Adnan Zahirović i Nebojša Pejić.

Za ovu utakmicu će se obaviti i pripreme, a okupljanje je zakazano za 8. avgust, gdje su planirana četiri treninga, na koje će kasniti nekoliko igrača koji sa svojim klubovima igraju prvenstvene utakmice na dan okupljanja, te će se priključiti u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.