"Tužan sam i razočaran što nas napuštaš"

Poruka Vranješa bivšem direktoru AEK-a

"Tužan sam i razočaran što nas napuštaš"

S. Mlaćo

Daniel Majstorović napustio je mjesto tehničkog direktora grčkog AEK-a, a upravo je on bio najzaslužniji za dolazak u ovaj klub bh. reprezentativca Ognjena Vranješa. 

Majstorović je sada donio odluku o odlasku, a Vranješ je putem instagrama imao samo riječi hvale za njega.

"Bio si mi šef, koji mi je postao prijatelj. Hvala ti prijatelju što si me doveo u AEK, bez tebe ja ne bih bio ovdje. Jako sam tužan i razočaran što nas napuštaš. Nadam se da ćemo jednog dana u budućnosti ponovo sarađivati”, napisao je Vranješ.

Ovaj 27-godišnji defanzivac u Atinu je stigao iz ruskog Tom Tomska, a prije toga je nastupao za Sporting Gijon, Gaziantepspor, Elazigspor, Alaniu, Krasnodar...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi