Tuzlaci odradili posljednji trening, vraća se Kostić

Pred duel sa Širokim Brijegom

Tuzlaci odradili posljednji trening, vraća se Kostić

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su poslijepodnevnim satima odradili posljednji trening pred utakmicu 13. kola BHT Premijer lige BiH protiv ekipe Širokog Brijega. 

Nakon pobjede nad Širokim Brijegom u okviru Kupa BiH sa minimalnih 1:0, crveno-crni će pod palicom trenera Vlade Jagodića na Tušnju odigrati još jednu utakmicu protiv istog protivnika.

U ovaj meč Sloboda ulazi kao blagi favorit. Igrači su spremni za meč koji ih čeka sutra s nadom da mogu ostvariti pozitivan rezultat, a dobra vijest za tuzlanski klub je da se u sastav nakon odrađene suspenzije vraća Kostić. Na raspolaganju jedino neće biti Mehmedagić zbog akumuliranih žutih kartona. 

Igrači su nakon obavljenog treninga u karantinu, gdje će dočekati sutrašnju utakmicu. Utakmica između Slobode i Širokog Brijega igra se na stadionu "Tušanj" u subotu s početkom od 15 sati uz direktan prijenos na BHT1.’

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi