Sloboda novi lider

Tuzlaci u euforiji, Musemić tvrdi da nije opterećen

E. Škorić

Husref Musemić itekako ima razloga za zadovoljstvo nakon što je Sloboda pobijedila Olimpic.

Tuzlaci su na Tušnju slavili s 2:1 i nalaze se na prvom mjestu premijerligaške tabele.

"Olimpic je neugodna ekipa tradicionalno na Tušnju i sigurno da su puno kvalitetnija ekipa nego što to trenutni položaj govori. Uz to smo utakmicu otvorili loše, a od prvog poluvremena igrali smo svega 10-ak minuta kada smo postigli gol. Sreća nas je malo pogledala, mada smo u drugom poluvremenu na terenu izgledali puno bolje", kazao je Husref Musemić, dodavši kako nije opterećen iako je Sloboda od danas novi lider.

"Nisam opterećen time. Pristalica sam da igramo od utakmice do utakmice i da osvojimo što više bodova. Kada dođe kraj prvenstva i saberu se svi bodovi, vidjet ćemo koji ćemo biti", dodao je Musemić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.