Tuzlaci u “jurišu” na ulaznice za utakmicu Zmajeva

Sprema se spektakl

Tuzlaci u “jurišu” na ulaznice za utakmicu Zmajeva

U Tuzli je na stadionu Tušanj počela prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu A reprezentacija Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna. Podsjetimo ulaznica za zapadnu tribinu je 20, a za sjevernu 15 KM, dok će VIP tribina biti montirana na istočnom dijelu stadiona Tušanj.

Očekuje se da će 4. septembra na stadionu Tušanj biti oko 10.000 navijača, koji će ispratiti reprezentaciju BiH u kvalifikacije za EURO 2016.

Inače, ovo je prvi put da A reprezentacija Bih igra u Tuzli. Prethodno je U-21 reprezentacija BiH igrala prijateljske utakmice sa Turskom i Srbijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.