Tuzlaci u Međugorju, sutra na rasporedu dva treninga

S priprema Slobode u Međugorju

Tuzlaci u Međugorju, sutra na rasporedu dva treninga

E. Čaušević

Fudbaleri tuzlanske Slobode doputovali su Međugorje gdje će odraditi drugi dio priprema za nastavak premijerligaške sezone.

Nakon što su prvi dio priprema za drugi dio sezone odradili u Tuzli crno-crveni su večeras stigli u Međugorje gdje će u Sport centru u narednih desetak dana trenirati dva puta dnevno.

Šef stručnog štaba, Vlado Jagodić, odmah po dolasku u Međugorje održao je sastanak sa svojim saradnicima koje je upoznao sa planom i programom rada, a malo zatim Jagodić je imao sastanak i sa svojim izabranicima kojima je također predočio šta će se raditi u Međugorju.

Treba istaći da su u Međugorje danas doputovali i predsjednik kluba Senad Mujkanović i sportski direktor Denis Karić koji će sutra otputovati u Ulcinj gdje će Sloboda odraditi završni dio priprema za nastavak Premijer lige BiH. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izabranici Vlade Jagodića sutra će odraditi dva treninga. Na terenima Sport centra i to prvi od 9:30, a drugi od 15:30 sati. Tokom priprema u Međugorju Sloboda će odigrati i dva prijateljska susreta, a protivnici će kako sada stvari stoje biti Ploče i Velež.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi