Petrović nakon meča

"Tužno je kakve penale sviraju, neka nas puste na miru"

T. Hebib

Slavko Petrović vjeruje da je njegov tim zasluženo pobijedio Goražde na Grbavici. Plavi su slavili s 5:1, a Petrović je zadovoljan onim što je njegov tim pokazao.

"Odigrali smo kvalitetan meč na lošem terenu i zasluženo smo pobijedili. Utakmica je bila korektna s obje strane, ali me malo iritirao penal koji je dosuđen protiv nas. Ja ovo nisam doživio u proteklih pet godina u timovima koje sam vodio. Tužno je da se jedva čeka da se uđe u kazneni prostor i da se protiv Željezničara svira penal. Mislim da je toga dosta i da nas trebaju pustiti na miru", istakao je Slavko Petrović.

Po povratku na teren u dresu Želje zvižducima je dočekan Jadranko Bogičević.

Petroviću je žao što se to dogodilo.

"Mi smo svi familija i izritirali su me zvižduci. On je naš igrač i dio je naše porodice. Ti zvižduci su sasvim nepotrebni", dodao je Petrović.

Mladi Denis Žerić je postigao prvijenac u prvom timu.

"Imam oko za mlade igrače, ali ne želim da nikoga gurnem u vatru da pregori. Žerić je talenat, ali mu moramo brusiti minutažu. Žao mi je što nije dao i drugi gol", istakao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi