U-16 tim Želje se remijem oprostio od turnira u Bijeljini

Odigrali 1:1 sa Vardarom

U-16 tim Želje se remijem oprostio od turnira u Bijeljini

Nakon poraza od Zagreba i remija s Partizanom, U-16 selekcija FK Željezničar se još jednim neriješenim rezultatom oprostila od ovogodišnjeg Turnira prijateljstva koji se igra u Bijeljini.

Izabranici trenera Samira Mekića su remizirali sa skopskim Vardarom odigravši 1:1. Željo je poveo sa 1:0 golom Dacića u 12. minuti utakmice. Konačnih 1:1 postavio je četiri minute prije kraja Kitanovski.

Željo je tako takmičenje na Turniru prijateljstva završio sa dva boda iz tri odigrane utakmice.

Turnir prijateljstva, grupa C, 3. kolo:

Željezničar - Vardar 1:1 (Dacić 12' - Kitanovski 56') 

Željezničar: Jovičić, Hećo, Radonja, Beširević, Biber, Delić, Dacić, Hasanović, Mehuljić, Đaferović, Šehović. 

Vardar: Petkovski, Gavrovski, Kirovski, Todorov, Menkinovski, Spirkoski, Trajčevski, Markovski, D. Petrevski, Gegovski, S. Petrevski. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.