U Bihaću 800, a u Čapljini tek 80 gledalaca

Posjeta u 1. ligi FBiH

U Bihaću 800, a u Čapljini tek 80 gledalaca

Najposjećenija utakmica u sedmom kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine bila je ona između Jedinstva i Goražda na stadionu Pod borićima u Bihaću.

Tamo se okupilo 800 gledalaca. Novog lidera Radničkog u Lukavcu je protiv Metalleghea bodrilo 400 gledalaca, dok je na ostalim stadionima zabilježena razočaravajuća posjeta.

U Doboj Kaknju i Gračanici okupilo se po 200 gledalaca, u Gabeli 150, a u Orašju i Banovićima po stotinu gledalaca. Najslabija posjeta zabilježena je u Čapljini gdje je meč Čapljine i Rudara posmatralo svega 80 gledalaca.

Posjeta u sedmom kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine:

Radnički – Metalleghe 400
Mladost – Igman 200
Jedinstvo – Goražde 800
Bratstvo – Branitelj 200
Orašje – Gradina 100
Budućnost – Podgrmeč 100
Čapljina – Rudar 80
GOŠK – Turbina 150

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.