U Bijeljini vjeruju da "gol donosi pobjedu protiv Želje"

Bijeljinci gube strpljenje

U Bijeljini vjeruju da "gol donosi pobjedu protiv Želje"

E. Škorić

Radnik je i dalje jedina ekipa koja nije uspjela da postigne gol u Premijer ligi, a obzirom na to kako su igrali u dosadašnjem toku sezone, teško je povjerovati da će im to poći za rukom u srijedu protiv Željezničara. 

Ne samo da ne postižu golove, već igrači Radnika sad teško dolaze u prilike.

"Drina je u nedjelju bila bolja upravo za taj jedan gol. Mi smo ponovo ispoljili stare boljke, a to je neefikasnost. I one pozicije koje stvorimo ne umijemo da realizujemo i ovo već postaje veliki problem. Morat ćemo preduzeti neke korake do srijede", rekao je trener Srđan Bajić.

Igrači su već pomalo u panici, a nervoza u svlačionici ne ide na ruku posebno sad kad u goste dolazi tim sa najviše titula prvaka u svojoj riznici.

"Morat ćemo zbiti redove i igrati kao da je ovo prvo kolo. Željezničar je u ovom trenutku favorit, ali budite sigurni da ćemo ih pobijediti samo ako ako postignemo gol", smatra prvotimac Aleksandar Ćosović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije