Ekipa SportSport.ba u Andori

U Bosni još nije, ali Andorom je behar probeharao

Dan pred utakmicu Bosne i Hercegovine i Andore u centru ove državice ne vlada fudbalska euforija.

Kvalifikacioni susret igra se sutra, ali na ulicama Andorre la Velle ništa ne ukazuje na to. Šetajući, nismo primjetili niti jedan najavni plakat, niti bilo šta što bi ukazivalo na činjenicu da će njihova reprezentaija sutra ugostiti Zmajeve.

U ovu planinsku državicu stiglo je proljeće, pa iako je dosta hladno drveće je probeharalo što bi možda mogao biti i simbolična najava početka boljih vremena za našu fudbalsku reprezentaciju.

Zmajevi će svoj trening obaviti u 18.30, a nešto ranije biće održana i zvanična press konferencija. Nakon naše reprezentacije, svoj posljednji trening obaviće i selekcija Andore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije