U busu za Međugorje 27 igrača Čelika uključujući i Kojića

Zeničani otputovali u Hercegovinu

U busu za Međugorje 27 igrača Čelika uključujući i Kojića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su otputovali u Međugorje, gdje će ostati 10 dana i odigrati četiri utakmice.

U ekspediciji od 33 čovjeka, od čega 27 igrača našao se i stoper Jovo Kojić, koji se jučer vratio iz Antalije, gdje je pokušavao dogovoriti angažman u jedan klub iz Kazahstana. Među igračima našao se i mladi veznjak iz Turske, 18-godišnji Yunus Gulnar, na kojeg u Čeliku računaju u budućnosti.

Čelik ima dogovorene tri utakmice, a to su protiv Sloge iz Ljubuškog, ekipe Jadrana, te GOŠK-a iz Gabele, dok se još vode pregovori oko četvrtog protivnika. 

Kako nam je jutros kazao Šef stručnog štaba Boris Pavić, atmosfera među igračima je sjajna i svi jedva čekaju da počne prvenstvo.

"Drago mi je što se i Kojić vratio, sada na raspolaganju imam 27 igrača, duplirani smo na svim pozicijama što me posebno raduje i sada je sve na nama da pokažemo kvalitet u koji ne sumnjam. Nadam se da u Međugorju neće biti nikakvih povreda, te da ćemo uigrati još neke varijante i otkloniti nedostatke u našoj igri do početka prvenstva", kazao je za SportSport.ba Pavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači koji su otputovali u Međugorje:

Adi Adilović, Semir Bukvić, Aid Vehabović (golmani), Dženan Bureković, Eldar Kavazović, Renato Gojković, Jovo Kojić, Zlatko Kazazić, Emir Jusić, Anes Duraković, Haris Hećo, Harun Huseinspahić (odbrana), Anel Dedić, Vladimir Grahovac, Semir Pezer, Semir Bajraktarević, Mahir Karić, Marin Popović, Vernes Selimović, Nikola Simić, Nebojša Pejić, Yunus Gulnar (vezni red), Namir Alispahić, Asim Zec, Alen Dedić, Edib Sikira i Hanan Adilović (napad).

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.