U Čapljini zadovoljni prošlom sezonom

Ostvaren zacrtani cilj

U Čapljini zadovoljni prošlom sezonom

O. Lekić

Čapljina je ispunila cilj i opstala u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Trener Damir Beća koji je tim početkom proljeća preuzeo od Tome Raguža zadovoljan je učinkom svojih igrača, posebno uzimajući u obzir da je sezona bila psihološki veoma teška.

“Ponovili smo rezultat iz prošle sezone, na kraju nismo daleko ni od prvog mjesta i možemo biti zadovoljni, posebno jer smo u prvom dijelu imali dosta remija i kikseva. Psihološki je teško igrati kad ispada pet ekipa, ali na kraju moramo biti zadovoljni”, kazao je direktor Čapljine Damir Obad.

Igrači će na zasluženom odmoru provesti nekoliko sedmica, nakon čega pripreme za narednu sezonu. U klubu očekuju da će ekipu u novo prvenstvo povesti Damir Beća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Beća je ispunio cilj i vrlo vjerojatno ćemo nastaviti saradnju. Šteta je razdvojiti se kad je išlo dobro, napravio je rezultat. Poslije par dana odmora ćemo pričati o daljnjem angažmanu”, dodao je Obad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti