U Čeliku riješili probleme: Naša utakmica nije upitna

Dugovi nisu izmireni, ali dogovor postignut

U Čeliku riješili probleme: Naša utakmica nije upitna

E. Škorić

Iz Nogometnog kluba Čelik su nam potvrdili da su riješili svoje probleme kada su u pitanju dugovanja prema bivšim igračima, te da nije upitno hoće li sutra igrati na Pecari protiv Širokog Brijega.

Čelik, Borac i Leotar su pod suspenzijom zbog neisplaćenih dugovanja, te su nam iz Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH kazali da će morati da izmire dugovanja ako žele igrati utakmice 19. kola Premijer lige.

 

U zeničkom premijerligašu ne strahuju jer su uspjeli da na vrijeme riješe svoje probleme. Oni su ostali dužni  Dariju Puriću, Arminu Kapetanu, Semjonu Miloševiću, Aladinu Isakoviću, Amelu Pjaniću i Harisu Dilaveru. 

 

Kapetan je, saznajemo, tražio 13.000 KM koliko mu je klub dužan, ali nam je rekao kako je spreman popoloviti dug.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Direktor kluba Alija Porča nije želio da razgovara na tu temu jer je bio zauzet, no kratko nam je rekao: "U frci sam, znam zašto me zovete, ali mogu reći da je sve riješeno i ekipa je otputovala u Mostar, gdje će boraviti do sutrašnje utakmice sa Širokim i nema sumnje da će ona biti odigrana".

 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.