Treneri oba tima nakon utakmice u Vrapčićima

U Čeliku zadovoljni zbog prolaza, Rođeni razočarani

Čelik je uspio da postigne gol u Vrapčićima, ostane neporažen i obezbijedi učešće u samoj završnici Kupa naše zemlje.

Gol Semira Bajraktarevića u nastavku utakmice donio je Čeliku veliki plasman u polufinale, a prethodno su domaći vodili na poluvremenu golom Ševke Okića.

"Duel dvije podjednake ekipe, i po kvalitetu i po načinu igre. Mi smo čekali svoje prilike iz kontri i polukontri. Jednu smo uspjeli iskoristiti i na kraju smo zasluženo prošli dalje, iako smo danas imali više sreće od našeg protivnika", rekao je Nizah Hukić, trener Čelika.

Nedim Jusufbegović, trener Veleža, žali što njegova ekipa nije uspjela da izbori polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Bila je izjednačena utakmica. Mislim da smo imali za nijansu više od igre, posebno u prvom poluvremenu, ali igrači u drugom poluvremenu nisu reagovali onako kako sam na poluvremenu zahtijevao", rekao je Jusufbegović nakon utakmice, dodavši:

"Tražio sam da nastavimo napadati i da se ne povlačimo, ali smo pod velikim pritiskomm podlegli i iz grešaka primili gol. Kasnije se nismo uspjeli  vratiti. Čelik je prošao dalje i čestitam im na tome".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.