U centru Zenice murali za sedam legendi Čelika

U sklopu obilježavanja 70 godina kluba

U centru Zenice murali za sedam legendi Čelika

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik iz Zenice ove godine proslavio je svoj 70. rođendan, a centralna proslava ovog velikog jubileja održana je prije dva mjeseca u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Iako se ljudi koji vode klub s Bilinog polja nisu sjetili obilježiti vrijedan jubilej, to nisu zaboravili članovi Neformalne grupe građana "Za Čelik", te najvjerniji navijači "Robijaši", koji su pored akademije koja je održana, ovih dana priveli kraju još jedan sjajan projekat.

Po anketi i izboru svih navijača Čelika izabrano je sedam legendi Čelika, koji su dobili svoje mjesto na muralima u centru grada, a to su: Mujo Mujkić, Josip Lalić, Alojz Renić, Fadil Talić, Mehmed Buza, Jasmin Hajduk i Senad Brkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedni momci iz NGG "Za Čelik" zahvaljujući velikim entuzijazmom i ljubavi prema svome klubu fenomenalno su odradili pomenute grafite, koji će dugo godina krasiti sami centar Zenice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti