U centru Zenice organizovano gledanje utakmice

Povodom utakmice Kipar - BiH

U centru Zenice organizovano gledanje utakmice

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH sutra će na Kipru igrati posljednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine. 

Izabranicima Mehmeda Baždarevića potrebna su tri boda za siguran plasman u baraž, dok u drugoj kombinaciji odgovara nam i bod, ako Izrael ne pobijedi Belgiju u gostima.

Zeničani će sutra imati priliku posljednju utakmicu kvalifikacija gledati organizovano u centru grada. Naime na Kamberovića polju u Zenici, u Hali A, na velikom LED displeju HD rezolucije će biti omogućeno javno gledanje utakmice Kipar - BiH, a koja se sutra igra u Nikoziji.

Organizatori pozivaju sve navijače Bosne i Hercegovine na još jednu nezaboravnu noć, te da se u fer i sportskoj atmosferi proslavi još jedna pobjeda naše reprezentacije, te plasman u baraž.

Na Kamberovića polju se očekuje više hiljada posjetilaca, a ulaz za sve je slobodan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.