U četvrtak konačno Skupština NK Čelik

Vanredna sjednica na Bilinom polju

U četvrtak konačno Skupština NK Čelik

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik prošlog mjeseca je ostao bez rukovodstva kluba jer je postojećoj garnituri istekao mandat od četiri godine.

Klub se tako trenutno nalazi u veoma teškoj situaciji, a u klubu radi još nekoliko ljudi, koji nemaju mehanizme i snagu da iznesu sve probleme i obaveze koje ima klub s Bilinog polja.

Danas je v.d predsjednika Skupštine nogometnog kluba Čelik, Nihad Pašalić poslao hitan poziv za Vanrednu sjednicu Skupštine kluba, koja će se održati u četvrtak u trofejnoj sali stadiona Bilino polje s početkom u 18 sati.

Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se tačke poput razmatranja trenutnog stanja u klubu, usvajanja novog Statuta, te donošenje odluka o hitnim mjerama za prevazilaženje stanja i omogućavanja rada i redovne djelatnosti kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoće li ova Skupština biti i historijska, hoće li se konačno usvojiti Statut, saznat ćemo u četvrtak. Ono što je svakako najbitnije, da svi delegati budu nazočni, te da bude kvoruma za sjednicu. Čelik se nalazi u veoma teškoj situaciji, te su potrebne korjenite promjene da se ponos svih Zeničana ne ugasi.

Podsjetimo, klub s Bilinog polja je najveći sportski dužnik u državi, a svakim danom dug je sve veći.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.