U direktnom prenosu 19 utakmica Premijer lige BiH

Posljednja četiri kola prvog dijela prvenstva

U direktnom prenosu 19 utakmica Premijer lige BiH

E. Čaušević

Nakon zimske pauze ovog vikenda ljubitelji fudbala moći će uživati u mečevima 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bh. klubovi više od mjesec dana vrijedno rade kako bi što spremnije dočekali nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Do kraja prvog dijela prvenstva ostala su još četiri kola nakon čega će biti poznato koji će klubovi igrati u Ligi za prvaka, a koji u Ligi za opstanak.

Mečevi 19. kola Premijer lige BiH na programu su već ovog vikenda, a utakmice posljednja tri kola prvog dijela Premijer lige BiH igraju se u istom terminu od 15 sati. Ljubitelji fudbala mogu uživati u uzbudljivoj završnici prvog dijela, jer će u direktnim prenosima biti čak 19 utakmica.

Ovog vikenda na "malim" ekranima bit će pet utakmica u direktnim prenosima. Na Areni Sport su mečevi Sarajevo - Vitez, Radnik - Olimpic, dok će BHT1 prenositi meč Čelik - Zrinjski. Utakmicu između Krupe i Željezničara, te Mladost - Sloboda možete gledati na kanalu Moja TV.

U 20. kolu u direktnom prenosu bit će ponovo pet utakmica. Na Areni Sport moći ćete pratiti mečeve Željezničar - Mladost i Široki Brijeg - Radnik, Moja TV prenosi utakmice Olimpik - Sarajevo i Sloboda - Metalleghe, dok će na BHT1 biti utakmica između Zrinjskog i Krupe.

Pet utakmica možete pratiti i u 21. kolu Premijer lige BiH. Moja TV će prenositi meč iz Krupe gdje igraju Metalleghe i Željezničar kao i meč Mladost - Zrinjski. Na Areni Sport možete pratiti utakmicu Radnika i Slobode, te meč Olimpik - Vitez. Derbi između Sarajeva i Širokog Brijega u direktnom prenosu bit će na BHT1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I na kraju u direktnom prenosu u posljednjem kolu prvog dijela Premijer lige BiH bit će četiri utakmice. Željezničar - Radnik (Arena Sport), Široki Brijeg - Olimpik (BHT1), Sloboda - Sarajevo, Zrinjski - Metalleghe (Moja TV).

Podsjećamo, sve utakmice posljednja tri kola prvog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se u terminu od 15 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi