U FK Željezničar zadovoljni prodajom ulaznica za derbi

U FK Željezničar zadovoljni prodajom ulaznica za derbi

E. Škorić

Iz Fudbalskog kluba Željezničar saopćili su kako vlada veliko interesovanje za predstojeći derbi.

Željezničar je danas počeo s prodajom ulaznica za derbi koji se igra u subotu od 19:30 sati, a do sada je prodano 2.500 ulaznica.

Sve ulaznice za Zapad A i Zapad Galeriju su rasprodane, a prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 10 do 18 sati u Fan Shopu, kao i na dan utakmice. 

Cijene ulaznica su uobičajene - Jug košta 5, Sjever 10 i Istok 10 KM. Ovo će biti 110. derbi sarajevskih rivala, no treba imati na umu da gostujući navijači bojkotuju isti, pa neće doći na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Željezničar je s 51 bodom lider na tabeli u Ligi za prvaka poslije tri kola, dok Sarajevo ima 48 bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi