U Izraelu su svi ludi za Džekom

Dijamant je zvijezda i u Izraelu

U Izraelu su svi ludi za Džekom

A. Beganović

U okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u Izraelu snage odmjeriti s domaćom selekcijom.

Nakon osvojena dva boda u prva tri kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pred Zmajevima je važan susret u Haifi, gdje svi s nestpreljenjem očekuju dolazak našeg nacionalnog tima.

Izraelci dobro poznaju reprezentativce naše zemlje, a posebno se raduju dolasku Edina Džeke, za kojeg imaju samo riječi hvale.

"U Izraelu su svi ludi za Džekom. Malo ko ne poznaje Džeku. Tokom svog boravka u Izraelu pričao sam s mnogim ljudima, taksistima, direktorima hotela, radnicima koji se brinu za održavanje stadiona u Haifi i u svakom razgovoru su spominjali Džeku. Vjerujte, Edin je i u Izraelu velika zvijezda", za SportSport.ba je istakao Muamer Lutvić, direktor Centrotoursa čijim posredstvom će u Izrael otputovati 250 navijača našeg naciuonalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.