U Kaknju od 16:30 sati, na Grbavici od 18

Poznate satnice revanša Kupa

U Kaknju od 16:30 sati, na Grbavici od 18

S. Mlaćo

U srijedu (19.04.) se igraju revanš susreti polufinala Kup-a naše zemlje.

 FK Sarajevo će u goste Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

U prvom meču bilo je 1:1, a Mladost se pokazala kao veoma neugodan rival i sigurno da će izabranici Husrefa Musemića učiniti sve da izbore prolaz u finale, što bi bio veliki uspjeh za ovaj klub.

Na drugoj strani iza FK Sarajevo je remi u vječitom derbiju sa Željezničarom (0:0), te nastavak borbe za sami vrh Premijer lige. U timu s Koševa su svjesni da nemaju prostora za kalukacije, te će u Kaknju sigurno ići na pobjedu.

Taj meč igra se sa početkom u 16:30 sati.

Na Grbavici će snage odmjeriti odmjeriti Željezničar i Široki Brijeg. Tim sa Pecare ima prednost od 1:0 iz prvog meča, a eventualni pogodak na Grbavici gostima bi značio vjerovatno i prolaz u finale.

Željezničar će pred svojim navijačima pokušati učiniti sve da preskoči i ovu prepreku, a meč u Dolini ćupova počinje u 18 sati. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Da li ćemo u finalu gledati vječite rivale ili Mladost i Široki Brijeg bit će poznato negdje oko 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi