U Kaknju se igra, meč Željo - Široki pod upitnikom?

Nezvanične informacije

U Kaknju se igra, meč Željo - Široki pod upitnikom?

M. Šljivak

Revanš meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Mladosti i Sarajeva u Doboju kod Kaknja, trebao bi biti odigran u predviđenom terminu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba, vremenski uslovi u Kaknju su mnogo bolji nego u Sarajevu, pa nema razloga za odgodu, te bi igrači trebali krenuti s centra od 16 i 30 sati.

Što se tiče meča Željezničara i Širokog, koji se trebao odigrati od 18 sati na Grbavici, on je još uvijek pod upitnikom.

Snijeg u glavnom gradu BiH ne prestaje padati. Uslovi za igru skoro da i ne postoje, pa će ovaj meč prema posljednjim informacijama biti odgođen.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ipak, posljednju riječ će ipak donijeti Takmičarska komisija NSBiH, koja će održati telefonsku sjednicu, nakon čega ćemo znati konačnu odluku o eventualnoj odgodi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi