U Kaknju spremaju poseban dekor za subotu

Mladost dočekuje Plave sa Grbavice

U Kaknju spremaju poseban dekor za subotu

S. Mlaćo

U subotu će u okviru 2. kola Premijer lige BiH u Kaknju snage odmjeriti Mladost Doboj Kakanj i Željezničar. 

U ovom mjestu vlada prava euforija pred sigurno možemo reći derbi kola, a čak 500 navijača Željezničar najavilo je dolazak te veliku podršku svom timu.

Ipak, sigurno da će i izabranici Edisa Mulalića imati veliku podršku, a spreman je i poseban dekor.

"Od utakmice protiv Željezničara svi posjetioci će primjetiti mnogo novina na našem stadionu. Obje ekipe će na teren izaći s djecom iz omladinske akademije FK Mladost. Svi naši gosti na zapadnoj tribini će dobiti crveni balon koji ćemo kao znak podrske našoj Mladosti podići na početku utakmice i tribinu obojiti u crveno. Svaki gledalac na zapadnoj tribini će dobiti poseban letak na kome ćete moći pronaći detalje o oba protivnika, dosadašnje susrete, sastave ekipa, par zanimljivosti o oba kluba.

Svi posjetioci koji kupe kartu učestvuju u posebnoj nagradnoj igri a sretni dobitnik, tj. broj karte će biti izvučen na poluvremenu utakmice.

Sačuvajte svoje karte jer su Vam potrebne za nagradnu igru!

Svi u klubu marljivo rade na organizaciji utakmice što će biti praksa za svaku slijedeću utakmicu na našem stadionu.

FK Mladost će unijeti dosta novina u ovoj sezoni te na taj način učiniti svaku utakmicu posebnim događajem za sve naše goste.

Napunimo stadion u subotu protiv Željezničara i pomozimo Mladosti da dođe do nove pobjede!", istakli su iz FK Mladost Doboj Kakanj na svojoj zvaničnoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi