U nedjelju prijateljski meč Viteza i Željezničara

Provjera tokom reprezentativne pauze

U nedjelju prijateljski meč Viteza i Željezničara

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su poraženi u prijateljskom duelu od niželigaša Borca iz Jelaha (1:0), a već u nedjelju ih očekuje prijateljski duel protiv NK Vitez, trenutno posljednjeplasiranog tima BH Telecom Premijer lige BiH.

Taj meč igra se u nedjelju sa početkom u 17 sati, a mjesto je odigravanja je stadion NK Rijeka iz Viteza.

Željezničar i Vitez su već odmjerili snage u dosadašnjem dijelu sezone, a desilo se to u 3. kolu kada su Plavi zahvaljujući autogolu Ćosića slavili pobjedu sa minimalnih 1:0.

Nakon reprezentativne pauze Željezničar će u goste Radniku iz Bijeljine, dok će NK Vitez u goste FK Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi