U NK Vitez optimizam pred duel sa Borcem

Nadaju se važnim bodovima

U NK Vitez optimizam pred duel sa Borcem

S. Mlaćo

Posljednjeplasirana momčad Premijer lige BiH NK Vitez će u subotu odmjeriti snage protiv FK Borac.

Vitez ima tek šest bodova na svom kontu, i ima samo jednu pobjedu, te se osvajanje bodova protiv Banjalučana nameće kao imperativ.

"Moramo podnijeti pritisak, moramo pobijediti i ne smijemo imati alibi nikakav. Ako želimo dati sebi šansu da ostanemo u Premijer ligi pritisak moramo prihvatiti i pokušati na bilo koji način doći do tri boda", kazao je šef struke Vitežana Brako Karačić.

"Jako bitna utakmica za nas, ja se u potpunosti slažem, a trener je već sve rekao. Dat ćemo maksimum da dođemo do pozitivnog rezultata, a to jeste pobjeda", istakao je ofanzivac Mahir Karić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavko Brekalo je istakao da utakmica protiv Borca može biti prekretnica za njegov tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi