U opuštenoj atmosferi svi se sutra nadaju pobjedi

Zmajevi odradili posljednji trening

U opuštenoj atmosferi svi se sutra nadaju pobjedi

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Trening centru u Zenici odradila posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Republike Irske na stadionu Bilino polje.

Svi nogometaši su trenirali i osjeti se u zraku ta pozitivna atmosfera uoči dvomeča protiv Iraca. Za našu selekciju ovo je treći baraž, a cijela nacija se nada da će Zmajevi sutra obradovati sve navijače naše selekcije.

Ono što je karaktaeristično za našu selekciju, jeste da nisu ponovo, kao ni u prošloj utakmici odradili trening na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Očito da selektor Mehmed Baždarević u karantinu i miru želi pripremiti svoje igrače, te udaljiti ih od novinara iz Irske, koji je veliki broj doputovao u Zenicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.