"U ovoj ligi se zna ko krade, a ko pobjeđuje pošteno"

Darko Vojvodić, trener GOŠK-a

"U ovoj ligi se zna ko krade, a ko pobjeđuje pošteno"

M. Maksimović

GOŠK je u prošlom kolu Prve lige Federacije BiH poražen od Sloge u Siminom Hanu. Gabeljani su tako prekinuli niz od nekoliko uspješnih mečeva. 

Trener Darko Vojvodić nije želio govoriti o utakmici, kazavši samo da na kraju nije zadovoljan njenih ishodom.

“U ovoj ligi se manje-više sve zna. Zna se ko krade, zna se ko pobjeđuje na kakav način, zna se ko je kakav stručnjak, zna se ko je kakav igrač i zna se kakvi su klubovi, odnosno kako funkcionišu. Kvalitet u ovom rangu ne igra značajnu ulogu i u biti ti malo donosi ili malo znači”, kaže Vojvodić.

U narednom kolu GOŠK će igrati protiv Travnika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Travnik je korektna ekipa i očekujem dobru utakmicu. Nadam se da će suđenje biti pošteno, a ako bude tako onda se nečemu možemo nadati. U suprotnom – teško”, dodao je trener GOŠK-a.

Za meč protiv Travnika neće konkurisati Amir Zolj zbog tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi