U petak prijateljski duel MNK Sloga i MNK Željezničar

U Gornjem Vakufu Uskoplju

U petak prijateljski duel MNK Sloga i MNK Željezničar

S. Mlaćo

U petak 22.07. odigrati će se prijateljski susret između MNK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje i MNK Željezničar Sarajevo. 

MNK Sloga je novosnovani futsal klub, a gosti iz Sarajeva od nove sezone su članovi Premijer lige BiH u futsalu.

"Ovim putem želimo da Vas obavijestimo da će biti odigrana prijateljska utakmica sa MNK "Željezničar " iz Sarajeva, dana 22.09.2017. godine (petak) sa početkom u 18:30h. Navedena prijateljska utakmica seniora dio je pripremnog programa koji stoji pred našim momcima,kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva u Prvoj futsal ligi FBiH", istakli su iz MNK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje.

"Pozivamo građane Gornjeg Vakufa-Uskoplja i simpatizere MNK "Sloga" da dođu u sportsku dvoranu i da dadnu podršku svojoj ekipi i da budu vjetar u leđa igračima u namjeri da krenu historijskom pobjedom. Svi moramo disati kao jedno tijelo!", jasna je poruka MNK Sloga na zvaničnoj facebook stranici kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi