U prodaji 5.900 ulaznica za meč Željezničara i Lokomotive

Očekuje se dobro ispunjena Grbavica

U prodaji 5.900 ulaznica za meč Željezničara i Lokomotive

Juniori Željezničara će u srijedu na Grbavici odigrati revanš meč 2. kola UEFA Omladinske Lige prvaka protiv Lokomotive iz Zagreba.

Za duel juniorskih prvaka BiH i Hrvatske vlada veliko interesovanje, a iz Željezničara su obavijestili navijače da će u prodaji biti 5.900 ulaznica i to po cijeni od 3 KM.

Na utakmici protiv Lokomotive će biti otvorene sve tribine osim istočne, a prodaja će se se vršiti sutra (utorak) i na dan utakmice (srijeda). Očekuje se da sve ulaznice budu rasprodane i da atmosfera bude slična onoj kao protiv Ludogoreca u 1. kolu.

Meč Željezničara i Lokomotive igra se u srijedu s početkom u 16 sati, a Plavi će pokušati izboriti plasman dalje nakon 1:1 iz prve utakmice u Zagrebu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi