U prodaji ulaznice za meč Sarajevo - Zrinjski

Meč se igra u nedjelju

U prodaji ulaznice za meč Sarajevo - Zrinjski

S. Mlaćo

Fudbalski klub Sarajevo u sklopu 1. kola BH Telecom Premijer lige BiH 2017/18 dočekuje mostarski Zrinjski. 

Utakmica na najvećem bh. stadionu na rasporedu je u nedjelju, 23. jula sa početkom u 19 sati.

Ulaznice za nadolazeći susret u prodaji su od petka, 21. jula. i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan, a na dan utakmice i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po sljedećim cijenama:

- Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM,

- Tribina “Istok” – 8 KM,

- Tribina “Zapad” – 10 KM.

Dječija ulaznica za sve tribine – 2 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da dođu na utakmicu u nedjelju i podrže naše fudbalere na putu do nove ligaške pobjede", istakli su iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi